Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

augustus 2020

Zondagsdienst 30 augustus (online preek)

30 augustus | 10:00 - 12:00
Thuis

Spreker: Matthias van Dam Wil jij een preek ontvangen of luisteren? Laat het ons weten via info@pgfa.nl. Dan sturen we een link waarmee je de preek op een voor jou fijn moment kan luisteren.

Meer weten »

september 2020

Zondagsdienst 6 september (online)

6 september | 10:30 - 12:30
Thuis

Spreker: Ben Hobrink Wil jij een preek ontvangen of luisteren? Laat het ons weten via info@pgfa.nl. Dan sturen we een link waarmee je de preek op een voor jou fijn moment kan luisteren.

Meer weten »

Zondagsdienst 13 september (online)

13 september | 10:30 - 12:30
Thuis

Spreker: Michiel Wil jij een preek ontvangen of luisteren? Laat het ons weten via info@pgfa.nl. Dan sturen we een link waarmee je de preek op een voor jou fijn moment kan luisteren.

Meer weten »

Zondagsdienst 20 september (online)

20 september | 10:30 - 12:30
Thuis

Spreker: Dato Steenhuis Wil jij een preek ontvangen of luisteren? Laat het ons weten via info@pgfa.nl. Dan sturen we een link waarmee je de preek op een voor jou fijn moment kan luisteren.

Meer weten »

Jaarthemadienst: “Lopen over water” (online)

27 september | 10:30 - 12:30
Thuis

Deze zondag staat in het teken van ons jaarthema "Petrus" Spreker: Hans Savert   Wil jij een preek ontvangen of luisteren? Laat het ons weten via info@pgfa.nl. Dan sturen we een link waarmee je de preek op een voor jou fijn moment kan luisteren.

Meer weten »

oktober 2020

Zondagsdienst 4 oktober (online)

4 oktober | 10:30 - 12:30
Thuis

Spreker: Charissa Meeuwenoord Wil jij een preek ontvangen of luisteren? Laat het ons weten via info@pgfa.nl. Dan sturen we een link waarmee je de preek op een voor jou fijn moment kan luisteren.

Meer weten »

Woensdag 7 oktober Ronny Heyboer komt naar Arnhem

7 oktober | 20:00 - 22:00

Klik hier voor de persoonlijke boodschap van Ronny. Tot dinsdag 6 oktober 23:30 uur kun jij je via ons formulier aanmelden.  

Meer weten »

Jaarthemadienst: “Verrijk je geloof” (online)

11 oktober | 10:30 - 12:30
Thuis

Deze zondag staat in het teken van ons jaarthema "Petrus" Spreker: Paul van der Laan Wil jij een preek ontvangen of luisteren? Laat het ons weten via info@pgfa.nl. Dan sturen we een link waarmee je de preek op een voor jou fijn moment kan luisteren.

Meer weten »

Women to women 12 oktober

12 oktober | 19:30 - 21:30
Utrechtsestraat 65

In verbinding met vrouwen wereldwijd BID Open Doors vraagt jouw gebed voor vrouwen. In de categorie vervolgde christenen, zijn meisjes en vrouwen namelijk extra kwetsbaar. Vervolging van vrouwen is vaak complex, gewelddadig en verborgen. In tegenstelling tot vervolging van mannen. Die is doelgericht, ernstig en zichtbaar. In antwoord op deze schrijnende feiten, wil Open Doors jou stimuleren om je over landsgrenzen heen aan hen te verbinden door middel van gebed.  Wij willen dit onder de aandacht brengen!

Meer weten »

Zondagsdienst 18 oktober (online)

18 oktober | 10:30 - 12:30
Thuis

Spreker: nnb Wil jij een preek ontvangen of luisteren? Laat het ons weten via info@pgfa.nl. Dan sturen we een link waarmee je de preek op een voor jou fijn moment kan luisteren.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen