Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van Gebed

23 januari 2021 | 20:00 - 21:00

Welkom bij de Arnhemse Week van gebed voor eenheid

#blijfinmijnliefde, dat is de oproep die in 2021 centraal staat tijdens de Week van gebed voor eenheid van christenen. Het is een oproep van Jezus Christus zelf uit het evangelie volgens Johannes. Zusters uit de oecumenische kloostergemeenschap in Grandchamp (Zwitserland) wijzen op de verbondenheid met Christus als bron van de vrucht van eenheid. Deze gemeenschap, die het materiaal van de gebedsweek dit jaar voorbereidde, wijdt zichzelf al sinds haar ontstaan aan eenheid en gebed.

Tijdens de Week van gebed voor eenheid bidden wereldwijd miljoenen christenen mee. Zoals elk jaar doen we ook in Arnhem hier van harte aan mee. Vanuit onze plaatselijke Raad van Kerken en Hart voor Arnhem zijn verschillende kerken benaderd om invulling te geven aan momenten van gebed. Wilt u overwegen om juist in deze week eens aan te sluiten bij een kerk waar u normaal gesproken niet naartoe gaat? In het kader van de eenheid, bevelen we dat natuurlijk van harte aan.

We zijn dankbaar voor alle toezeggingen van kerken. Er zijn meer kerken in Arnhem dan in ons weekschema passen.

We hopen natuurlijk dat veel Arnhemse christenen meedoen. Voelt u zich vooral ook welkom als uw eigen kerkelijke gemeenschap dit jaar niet in het schema voorkomt!

We zien uit naar weer een fijne Week van gebed! Zet u de data vast in de agenda’s?

Hartelijke groet,

Johannes Kon & Wim Bos

Voor info en contact: info@weekvangebedarnhem.nl

Gegevens

Datum:
23 januari 2021
Tijd:
20:00 - 21:00